https://www.gaylesbiansocialconnection.nl/ufaqs/wie-zijn-wij/

Gay and LesBian Social Connection The Netherlands

LHBTI Lesbisch & Homo Meetup Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een stel aardige LHBTQI mensen die in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag bijelkaar om via Meetup.com leuke dingen te organiseren.
We hebben 3 a 4 evenemten per week. Zoals picknicks, boottochtjes, stapavondjes en middagen koffie drinken om elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Onze Meetups zijn laagdrempelig en open. Soms spreken we af in de de gay-scene maar vaak ook op locatie waar we het prettig vertoeven vinden.
De events in Gay & Lesbian Social The Netherlands worden georganiseerd door de “Organizer Crew”, een diverse groep met verschillende interesses daardoor hebben we een breed scala aan verschillende uitjes. Mocht je een leuk idee hebben voor een event of wil je zelf graag een event organiseren stuur dan een e-mail.
Een aantal mensen kennen elkaar al wat langer er zijn altijd nieuwkomers bij mocht je verlegen zijn,.. er is altijd nog een nieuwkomer. Ons motto is hoe meer zielen hoe meer vreugd wij zijn altijd blij wanneer je er bent.

Gay & Lesbian Social Connection is een overkoepelende samenwerking van twee Meet-up groepen: Gay And Lesbian Social The Netherlands, Gay & LesBian Social The Hague en Amsterdam Lesbian Social Club.
Heb je ook een Meetup groep en zou je willen samen werken, laat het ons weten door een E-mail te sturen, nog gezelliger vinden we het wanneer je langskomt op één van onze Meetups.

Meetup is een platform waar veel expats gebruik van maken vandaar dat we je meestal in het Engels mailen. We zijn een internationaal gezelschap van Nederlandse, Britse, Duitse, Franse, Noorse, Australische, NieuwZeelandse en Trinidese Homo-Lesbische-Biseksuelen-Transgenders en Queers (LHBTQI)’s dat altijd openstaat om leuke dingen te ondernemen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Het lijkt ons ontzettend leuk om jou te ontmoeten!

Meld je hier aan:
Gay And Lesbian Social The Netherlands | Gay & LesBian Social The Hague | Amsterdam Lesbian Social Club |

Meetup heeft ook een eigen App, op deze manier kunnen we elkaar makkelijker op de hoogte houden van de laatste updates.
Meetup App voor iPhone | Meetup App voor Android

Webmaster

Reacties zijn gesloten.