Gay and LesBian Social Connection The Netherlands

LHBTI Lesbisch & Homo Meetup Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht

Categorie op Let’s Socialise

Voor Vrouwen en Meiden! Girl’s Night Out Amsterdam & PubQuiz in Den Haag

Only for girls

In Amsterdam kunnen Lesbische, Biseksuele en Queer vrouwen op vrijdag 8 april samen naar het regelmatige, onregelmatige Girl’s Night Out!. Deze keer zijn we in Saarein, van oudsher een vrouwencafé, te vinden. De hapjes worden aangeboden door Saarein! Veel dank daarvoor! De drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening. Deze avond is georganiseerd door LesBian Social Club, een meetup groep voor Lesbische, Biseksuele en transgender vrouwen die via meetup.com samen komen. Er zijn veel nationaliteiten binnen de groep, de voertaal is daarom doorgaans Engels.

In Den Haag kunnen Lesbische, Biseksuele en Queer vrouwen iedere donderdag naar de wekelijkse Pubquiz georganiseerd door Lesbians in Den Haag. Je mag natuurlijk laten zien hoe slim je bent maar het gaat vooral om de gezelligheid.
Voor al de meetups speciaal voor Lesbische, Biseksuele, Transgender en Queer vrouwen geldt dat de sfeer ongedwongen en gezellig is. Mocht je niet eerder zijn geweest, er zijn altijd nieuwe deelneemsters en een aantal vaste bezoeksters die er graag een leuke avond uit van maken.

Filmavond The Gaze in het Eye Film Museum 25 februari

Filmavond The Gaze in het Eye Film Museum
In deze editie van de The Gaze “High Art” door Lisa Cholodenko.
Lucy Berliner, ooit een bekende fotografe, leeft in Manhattan met haar minnares Greta, ooit een succesvolle actrice die zich in de kringen van Fassbinder bewoog. Een heroïneverslaving ontneemt de twee vrouwen de levenslust, scrabbelen na het zetten van een shot lijkt het hoogst haalbare.
Intussen wringt zich onderbuurvrouw Syd zich in het geruïneerde Heroine Chic-bestaan van Lucy en Greta; als foto-editor van het blad Frame wil ze Lucy herlanceren. Haar verschijning zet de relatie tussen Lucy en Greta onder druk, helemaal wanneer Lucy Syd introduceert in de geheimen van de Sapphische liefde… Wie gebruikt wie?
De serie The Gaze laat zien hoe homoseksuele, lesbische en transgender filmmakers de filmgeschiedenis mede hebben bepaald. Deze keer aandacht voor High Art, Lisa Cholodenko’s portret van ex-fotografe Lucy die een gecompliceerde verhouding aangaat met haar buurvrouw Syd. Samenwerking met Roze Filmdagen. Inleiding door Nina Polak (De Correspondent).
Mocht je geen Cineville pas hebben dan is de entree van de film 10 euro. De film begint om 21.30. We spreken om 21:00 in het Eye af na afloop gaan we samen een drankje drinken. Kijk hier hier hoe je ons kunt vinden.

Manjefiek XS! Last minute Meetup in Den Haag

Waar je ook bent in Nederland dit weekeinde van 20 februari hoef je je niet te vervelen, naast Meetups in Amsterdam en Utrecht kun je samen met ons naar Manjefiek XS in Den Haag
Manjefiek is al 7 jaar “The Gay and Openminded Party” van Den Haag en omstreken.
Ben je homo, lesbisch, biseksueel, travestiet, transgender, groen, blauw of gewoon gayminded hetero en hou je wel van een feestje? Dan is Manjefiek “Jouw feestje”, ga samen met Gay and Lesbian Social The Netherlands naar Manjefiek XS.
Entree is gratis!

Ontmoet ons op COC LHBTQI feest True Colors Paradiso

Gay Lesbian Social Connection

Zondag 24 januari zijn we in Paradiso om het nieuwe jaar met het COC en 400 andere LHBTI organisaties te vieren. Dit is een mooi moment om onze Gay and Lesbian meetup groepen onder de aandacht te brengen in de HOLEBI community die nog niet van ons hebben gehoord. Zie onze nieuwe visitekaartjes! We zijn daar aanwezig met twee groepen en 25 deelnemers. Mocht je je aan willen sluiten kijk dan hoe je ons kunt vinden Gay and Lesbian via Meetup & Lesbian Social Club
Je kunt ons ook altijd op de volgende Social Media kanalen vinden.
Volg onze facebook pagina | Besloten LGBTQ groepspagina | Alleen voor vrouwen Besloten groep Lesbian Social Club | Twitter | GooglePlus

Zaterdag 5 december Samen Sinterklaas vieren – HLBTQ Ontmoeten

HLBTQ Sinterklaas

Op zaterdagavond 5 december vieren we samen Sinterklaas. Iedereen neemt wat te eten en te drinken mee en één klein kadootje met een gedichtje. Meer informatie over dit event vind je hier

Het event wordt georganiseerd door Gay & Lesbian New to Amsterdam. De events van deze groep zijn voor alle GLBTQI’s toegankelijk of je nou in Amsterdam woont of niet. Meer informatie over de groep vind je hier.

Zondag 29 november Salsa les voor GLBTQ mannen en vrouwen

salsa dancing for GLBTQ


Zondag 29 november Salsa les voor GLBTQ mannen en vrouwen

Op zondagmiddag wordt er door Gay and Lesbian & Lesbian Social Club salsa les voor HOLEBI mannen en vrouwen georganiseerd. In de traditionele salsa les leer je als man leiden en als vrouw volgen. In deze workshop leer je zowel volgen als leiden zodat je die mooie dame of man altijd ten dans kan vragen!
Meer informatie over de workshop vind je hier:

Zaterdag 28 november Samen met Girls Night Out! naar Garbo for Women in Amsterdam.

Zaterdag 28 november Samen met Girls Night Out! naar Garbo for Women in Amsterdam.
Zaterdag 28 november Samen met Girls Night Out! naar Garbo for Women in Amsterdam. Alleen naar een vrouwen feest gaan kan nogal eens een uitdaging zijn. Leuker is het om samen te gaan. Ga samen met de meet-up groep Lesbian Social Club . We ontmoeten elkaar eerst in Saarein en gaan dan samen naar Garbo for Women. Meer informatie over het event vind je hier.

HoLeBi Picknick – GLBTQ Hardlopen – Girls Night Out – Oud Kerk beklimmen

picninic

Vrijdag 14 augustus Lesbian Social Club samen de oude kerk beklimmen en van het uitzicht over Amsterdam genieten. E-tickets 10 euro http://www.oudekerk.nl/nl/bezoek/e-tickets . Nadat we van het uitzicht hebben genoten kunnen we daarna wellicht samen een hapje eten. Laat ons hier weten of je komt.

Zaterdag 15 augustus Girls Night Out! Kom zaterdagavond naar Saarein en leer nieuwe Lesbische en Biseksuele vrouwen kennen. De avond start om 21:00 in Saarein, meld je hier aan zodat we weten dat je komt.

Zondag 16 augustus maandelijkse Gay and Lesbian New to Amsterdam Picknick in het Westerpark. Neem je favoriete gerecht of een drankje mee naar het Westerpark en maak kennis met Homo, Bi-Lesbische mannen en vrouwen uit Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Vergeet ook niet je frisbee, bal of racket mee te nemen. Het lijkt erop dat het zondag droog en nog wat zonnig is zodat we kunnen relaxen in het park. Mocht het onverhoopt regenen dan verplaatsen we de picknick naar binnen.
Meld je hier aan voor de picknick

Dinsdag 18 augustus Wordt fit met je HoLeBi Hardloop maatjes! Kom mee hardlopen na het werk. We verzamelen om 6.30 in de avond. Check de link en meld je aan!

Samen GayPride vieren | Celebrate GayPride!

Deze week is het GayPride. Komende week hebben we alvast een aantal meetups georganiseerd in zowel Gay and Lesbian New To Amsterdam en Lesbian Social Club. Momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten en om samen GayPride te vieren hou ook vooral onze facebook pagina en groep in de gaten. Het kan zijn dat we gedurende de week nog meer meetups plannen.

Woensdag 29 juli hebben we een potluck dinner in Gay en Lesbian New to Amsterdam. (Vol!)
Donderdag 30 vieren we samen de Kickoff van de GayPride bij het HomoMonument.
Vrijdag 31 juli Dunkin’ Dykes! Basketball Muziek en afterparty.
Zaterdag 1 augustus GayPride kijk je liever niet alleen dus gaan we samen.
Zaterdagavond 1 augustus Mrs Jones GayPride Party