c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Wie, wat, wat, waar en hoe

Meld je aan voor Meet-up en vind onze groepen Gay And LesBian Social The Netherlands en LesBian Social Club. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van komende events. Wanneer je mee wilt doen aan een event dan kan je een RSVP bevestiging sturen via de webpagina of via de Meetup app. Dan kunnen we je altijd via de pagina bereiken met de laatste informatie over de meet-up. En daarmee kun je ons ook bereiken mocht je ons niet kunnen vinden of mocht je vragen hebben. Wanneer je RSVP-ed gaan wij en de overige leden ervan uit uit dat je ook daadwerkelijk aanwezig bent. Lees ook onze RSVP etiquette.

Download:
Meetup App voor iPhone | Meet-up App voor Android

We zijn altijd opzoek naar leuke dingen die we samen met de Gay and Lesbian Social groepen kunnen doen. Ideeen kun je naar de organisatoren mailen. Events die we via Meetup op de agenda zetten worden altijd door een van de leden van de Organizers Crew gehost. We plaatsen dus geen events op de Meetup agenda die niet door ons gehost worden. Wil je zelf een event hosten dan kan dat nadat je naar een aantal van onze events bent geweest. Stuur een mail of neem contact op via de Meetup pagina wanneer je onderdeel uit wil maken van dan de Gay & LesBian Organizers Crew.
Je kunt ons ook helpen door een link naar onze website te plaatsen of onze events op te nemen in een nieuwsbrief of te vermelden op je kalender. Run je ook een LHBT- groep dan nemen we ook jou events graag op in onze agenda op de deze websit

===

Wat kost het?
Mee doen aan de een Meetup event van de Gay & LesBian Social groep is doorgaans gratis. Je betaalt niet voor de organisatie. We delen of de kosten wanneer we een ruimte of een bootje huren, je betaalt wel voor je eigen film-kaartje of eten en drankjes. We proberen de kosten geen obstakel te laten te zijn voor deelname aan onze Meetups.
De leden van de Organizer Crew organiseren de events in hun eigen tijd, uiteraard mag je de host wel een drankje aanbieden 😉
Wil je de organisatie sponsoren? Dat kan! Graag zelfs!

Wij zijn een stel aardige LHBTQI mensen die in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag bijelkaar om via Meetup.com leuke dingen te organiseren.
We hebben 3 a 4 evenemten per week. Zoals picknicks, boottochtjes, stapavondjes en middagen koffie drinken om elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Onze Meetups zijn laagdrempelig en open. Soms spreken we af in de de gay-scene maar vaak ook op locatie waar we het prettig vertoeven vinden.
De events in Gay & Lesbian Social The Netherlands worden georganiseerd door de “Organizer Crew”, een diverse groep met verschillende interesses daardoor hebben we een breed scala aan verschillende uitjes. Mocht je een leuk idee hebben voor een event of wil je zelf graag een event organiseren stuur dan een e-mail.
Een aantal mensen kennen elkaar al wat langer er zijn altijd nieuwkomers bij mocht je verlegen zijn,.. er is altijd nog een nieuwkomer. Ons motto is hoe meer zielen hoe meer vreugd wij zijn altijd blij wanneer je er bent.

Gay & Lesbian Social Connection is een overkoepelende samenwerking van twee Meet-up groepen: Gay And Lesbian Social The Netherlands, Gay & LesBian Social The Hague en Amsterdam Lesbian Social Club.
Heb je ook een Meetup groep en zou je willen samen werken, laat het ons weten door een E-mail te sturen, nog gezelliger vinden we het wanneer je langskomt op één van onze Meetups.

Meetup is een platform waar veel expats gebruik van maken vandaar dat we je meestal in het Engels mailen. We zijn een internationaal gezelschap van Nederlandse, Britse, Duitse, Franse, Noorse, Australische, NieuwZeelandse en Trinidese Homo-Lesbische-Biseksuelen-Transgenders en Queers (LHBTQI)’s dat altijd openstaat om leuke dingen te ondernemen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Het lijkt ons ontzettend leuk om jou te ontmoeten!

Meld je hier aan:
Gay And Lesbian Social The Netherlands | Gay & LesBian Social The Hague | Amsterdam Lesbian Social Club |

Meetup heeft ook een eigen App, op deze manier kunnen we elkaar makkelijker op de hoogte houden van de laatste updates.
Meetup App voor iPhone | Meetup App voor Android

c Alles uitvouwen C Alles invouwen