Gay and LesBian Social Connection The Netherlands

LHBTI Lesbisch & Homo Meetup Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht

Voor Vrouwen en Meiden! Girl’s Night Out Amsterdam & PubQuiz in Den Haag

Voor Vrouwen en Meiden! Girl’s Night Out Amsterdam & PubQuiz in Den Haag

Only for girls
https://www.gaylesbiansocialconnection.nl/en/socialise/voor-vrouwen-en-meiden-lesbian-pubquiz-den-haag-girls-night-amsterdam/

In Amsterdam kunnen Lesbische, Biseksuele en Queer vrouwen op vrijdag 8 april samen naar het regelmatige, onregelmatige Girl’s Night Out!. Deze keer zijn we in Saarein, van oudsher een vrouwencafé, te vinden. De hapjes worden aangeboden door Saarein! Veel dank daarvoor! De drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening. Deze avond is georganiseerd door LesBian Social Club, een meetup groep voor Lesbische, Biseksuele en transgender vrouwen die via meetup.com samen komen. Er zijn veel nationaliteiten binnen de groep, de voertaal is daarom doorgaans Engels.

In Den Haag kunnen Lesbische, Biseksuele en Queer vrouwen iedere donderdag naar de wekelijkse Pubquiz georganiseerd door Lesbians in Den Haag. Je mag natuurlijk laten zien hoe slim je bent maar het gaat vooral om de gezelligheid.
Voor al de meetups speciaal voor Lesbische, Biseksuele, Transgender en Queer vrouwen geldt dat de sfeer ongedwongen en gezellig is. Mocht je niet eerder zijn geweest, er zijn altijd nieuwe deelneemsters en een aantal vaste bezoeksters die er graag een leuke avond uit van maken.

Webmaster

Comments are closed.